O

O kendisiyle çok fazla uğraşır, sürekli içinde didişir. Birşey yapmadan veya söylemeden önce çok düşünür-ya da bazen düşünmez. Çok düşünmesi onu geriye çeker. Sessiz olması veya enerjisinin düşük (!) olması bundandır. Tutuk oluşu da. Sanıyorum enerjisini düşünmeye harcıyor (gereksiz yere). O genelde arka planda insanları izler, dinler ve düşünür. Birşey yapmaya karar verdiğinde geç kalması olasıdır.

Fazla mükemmeliyetçidir. Kendisinden çok fazla şey bekleyip, genelde, yaptıklarını da beğenmeyip kendi kendisini sürekli ezer.

Bazen kendini ifade etmekte zorlanır. İnatçıdır. Herkesin fikrini alıp kafasının dikine gittiği görülmüştür.

Asi, yıkıcı ruhludur. Başkaldırıyı sever. Zaman zaman, bazı bazı, genellikle sık sık alıp başını gitmek ister. Kafasında neler neler vardır yapmak istediği de...Yapacak ama! Ona göre olmayacak birşey yoktur. Yeter ki gerçekten inan ve yürekten iste. Veya "Gerçekçi ol. İmkansızı iste!"

Güzeldir. Güçlüdür kızların çoğuna göre. Cesurdur. Takım çalışmalarını sever.

İlişki ile ilgili kararlarda zorlanır. Duygusal olarak bağını koparması uzun sürer.

Güveni sarsıldığında tekrar güvenmesi çoook zaman alır. Çünkü birisine ilk kez güvenmesi de uzun zaman alır.

Hep "Ben aslında şunu yapmak istiyordum." der. Yaptıklarını hep az veya yanlış bulur. Kendisini takdir ettiği neredeyse görülmemiştir.

İlgiyi sever. Sevilmeyi de sever. İlgi ve sevgisini de bunların değerini bilecek kişilere vermeyi çok ister. Birisini kabul etti mi (arkadaş veya sevgili olarak) onun için yapmayacağı şey yoktur.

Doğumgününü çok sever ve önemser. Bir türlü kendini sevememiştir ama. Küçük'üne ise tapar. Onu çok özlüyor. Geri gelsin çok istiyor. O'nu arıyor. Bulduğundaysa, işte o zaman kendini "TAM" hissedecek, biliyor.

Kim "O"?

Benim.

Yorumlar

Popüler Yayınlar